LES INFECCIONS ES TRANSMETEN DE PERSONA A PERSONA. LA SOLIDARITAT TAMBÉ.

Col·labora amb la recerca

En aquesta lluita, tu ets imprescindible.

FES-TE SOCI O FES UN DONATIU PUNTUAL

Qualsevol aportació, sigui quin sigui el seu import, ens ajuda a seguir avançant.

Perquè et facis una idea:

Amb 15 € al mes: podrem realitzar un seguiment clínic exhaustiu de les persones amb Covid Persistent avaluant l’evolució de la simptomatologia amb l’ajuda d’una App on els i les pacients podran trobar consells, enviar informació sobre el seu estat, controlar la medicació, rebre resultats de proves i comunicar-se amb l’equip sanitari a través de vídeo consulta o xat segur, entre d’altres.

Amb 40 € al trimestre: fent una ressonància magnètica de tot el cos, trobarem nous biomarcadors que permetin identificar el risc d’una persona a patir determinades patologies relacionades amb l’envelliment. Es compararan els resultats d’un grup de 200 persones amb els d’un grup de les mateixes característiques però format per persones amb infecció pel VIH: això ajudaria a determinar si el virus causa un envelliment accentuat i/o prematur.

Amb 150 € a l’any: es dissenyaran noves molècules per tractar la COVID-19 a partir de l’estructura de fàrmacs antivirals coneguts. Per fer-ho, s’utilitzaran eines de disseny computacional. Un cop es compti amb una bateria de molècules candidates, començarà una segona fase per validar la seva seguretat i efectivitat per impedir la infecció, i es passaran totes les etapes pre-clíniques del desenvolupament del possible nou fàrmac.

Si fas un donatiu puntual de 50 €: impulsarem campanyes de visibilització de l’esquistosomiasi, una infecció desconeguda per a la majoria de la població, entre ells els professionals sanitaris. Ho farem especialment als centres d’Atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR), on acudeixen dones subsaharianes procedents de països endèmics per problemes ginecològics i esterilitat, alteracions associades a l’esquistosomiasi en molts casos.

DONA

Avantatges fiscals

CAMPANYES I ESDEVENIMENTS SOLIDARIS

La Fundació organitza permanentment campanyes solidàries per augmentar la conscienciació social sobre la importància de donar suport a la recerca en el camp de les malalties infeccioses.

#YOMECORONO
Juntament amb l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa i l’Hospital Germans Trias, la Fundació posa en marxa aquesta campanya de captació de fons amb l’objectiu d’aconseguir finançament per a projectes de recerca relacionats amb la COVID-19. La campanya comença el març de 2020, quan a Espanya es viu la primera onada de la pandèmia i segueix activa.

www.yomecorono.com 

GALA PEOPLE IN RED
Una nit de solidaritat, compromís i talent que ha obtingut més de ___ milions d’euros des de la seva primera edició, l’any 2016. Aquesta gala, compta cada any amb l’assistència de representants de les principal institucions del país, món empresarial, científic, de la cultura, l’espectacle, els mitjans de comunicació, la moda i l’esport.

www.peopleinred.com 

NO T’HO INVENTES
Una campanya creada per la Fundació Lluita contra les Infeccions per a conscienciar la població i aconseguir recursos per a la recerca sobre la COVID persistent, una malaltia que pateix aproximadament el 10% de les persones que han passat la COVID-19 i que segueixen amb símptomes, molts d’ells invalidants, passat un temps.

www.nothoinventes.com

LLEGATS SOLIDARIS

Una part de la teva herència pot fer avançar en paral·lel dos estudis clínics sobre el perquè de la COVID persistent.

Llegar-nos la teva segona residència pot suposar un avenç en la prevenció del VIH.

El valor d’una joia o d’un quadre pot accelerar el camí cap a l’eradicació del pian.

Invertir una part o la totalitat del teu llegat o patrimoni en recerca és una de les millors maneres de deixar la teva petjada. 

Per deixar un llegat o herència a favor de la Fundació Lluita contra les Infeccions cal que, quan facis testament davant de notari, indiquis allò que vols llegar a la Fundació: diners en efectiu, un tant per cent sobre el teu patrimoni o béns concrets (propietats, joies o obres d’art, per exemple).

És molt important que el notari inclogui les dades següents:

  • Raó social: Fundació Lluita contra les Infeccions
  • Domicili social: Hospital Germans Trias i Pujol, Carretera de Canyet s/n 08916 Badalona.
  • CIF: G60182821

La Fundació rebrà aquests béns lliures d’impostos, ja que som una organització exempta de l’Impost sobre Transmissions Patrimonials i Actes Jurídics Documentats.

Per a més informació, pots contactar amb el nostre departament financer per correu electrònic finances@lluita.org o trucar-nos al telèfon 934 657 897.

EMPRESES I INSTITUCIONS COL·LABORADORES

Són moltes les empreses i institucions compromeses que donen suport a la Fundació per impulsar una recerca puntera en el camp de les malalties infeccioses.

Com pots col·laborar?

Una empresa o institució es pot fer sòcia fent un donatiu periòdic; pot finançar un projecte en concret; pot regalar algun dels nostres productes solidaris a clients o treballadors; o fer una campanya peer to peer, per exemple.

Tant si tens una proposta concreta com si vols que ens trobem per parlar sobre les diverses opcions de col·laboració, escriu-nos a comunicacio@lluita.org i ho engegarem!