PORTADA             QUI SOM             RECERCA             SERVEIS             COL·LABORA             ACTUALITAT

Lluita

La Fundació Lluita contra les Infeccions és una entitat de referència en la prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties infeccioses.

Fem una recerca pionera i independent, compromesa amb les persones i la societat, i basada en el següents principis:

HUMANISME

El pacient és l’origen, el motor i la única finalitat de la nostra feina.

RECERCA CLÍNICA

Recerca i assistència són dues cares de la mateixa moneda. La recerca biomèdica ha de partir de les necessitats clíniques dels pacients. Alhora, una recerca de qualitat és la principal garantia de que rebran els millors tractaments.

EXCEL·LÈNCIA

Talent, treball, creativitat, rigor científic i aliances amb els principals grups internacionals de recerca en malalties infeccioses, són les eines del nostre projecte.

Áreas de Investigación

Dona

La Fundació Lluita contra les Infeccions necessita del teu suport per continuar endavant amb la recerca.

Les malalties infeccioses són cosa de tots.

Actualitat

La vacuna d’HIPRA contra la covid-19 rep l’autorització de l’Agència Europea del Medicament
Es tracta de la primera vacuna bivalent de proteïna recombinant contra la covid-19 que s’autoritza a la Unió Europea. La CTU i la CRO de la Fundació Lluita contra les Infeccions han participat en assaigs clínics per al seu desenvolupament.
31/03/2023

Llegir Més

El projecte Trep-AB busca alternatives terapèutiques per millorar el tractament de la sífilis i el pian
El Trep-AB és un projecte de recerca adreçat a identificar opcions terapèutiques alternatives efectives per a les dues treponematosis humanes més comunes: la sífilis i el pian. Aquesta investigació és finançada per una Starting Grant del Consell Europeu de Recerca (ERC) i s’està duent a terme en col·laboració amb la Universitat de Washington (EUA).
28/03/2023

Llegir Més

Un estudi determina que els símptomes gastrointestinals després de patir diarrea del viatger poden persistir fins i tot més de 6 mesos
La Fundació Lluita contra les Infeccions juntament amb l'Institut de Recerca Vall d'Hebron i el Programa de Salut Internacional de l'Institut Català de la Salut impulsen un estudi liderat pel Dr. Sergio España que conclou que el 10% dels pacients amb diarrea del viatger estudiats, van desenvolupar símptomes persistents compatibles amb la síndrome d'intestí irritable postinfecciós (SII-PI) fins i tot, després de rebre tractament per fer front a la causa principal de la diarrea.
27/03/2023

Llegir Més

Newsletter

Vols estar al dia?
Subscriu-te i et mantindrem informat sobre tot allò que fem.