Si ets pacient del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Germans Trias i busques informació sobre la seva cartera de serveis, clica aquí.

La Fundació Lluita contra les Infeccions ha donat peu a la creació d’unitats funcionals que cobreixen aspectes relacionats amb la realització d’assaigs clínics i la divulgació científica. També ha impulsat una spin off per la implantació de la telemedicina (Doole Health). 

El nostre objectiu, a més a més de donar resposta a les necessitats de l’equip de la Fundació, és promoure la recerca independent i el coneixement científic arreu, oferint a tercers la nostra expertesa.

UNITAT D’ASSAIGS CLÍNICS – LA CTU

La CTU (Clinical Trials Unit) de la Fundació té com a objectiu la realització d’assaigs clínics amb fàrmacs o amb teràpies avançades. Es tenen en compte aspectes ètics, metodològics i logístics. Els assaigs clínics i els estudis observacionals duts a terme amb el suport de la CTU són un element bàsic per la recerca a la Fundació.

El personal, format per gestors i coordinadors de projecte, infermeres d’estudi i administratius especialitzats, s’assigna a cadascun dels projectes i treballa a les ordres de l’equip investigador en totes les fases del projecte.

Contacte:

Fundació Lluita contra les Infeccions
CTU
Hospital Germans Trias i Pujol
Carretera de Canyet s/n
08916 Badalona

T. (34) 934 978 849
assaigs@lluita.org

FLS-RESEARCH SUPPORT – LA CRO

Una CRO és una Organització de Recerca per Contracte (Contract Research Organization per les seves sigles en anglès). Ofereix serveis relacionats amb la gestió d’assaigs i estudis clínics.

La principal funció de la CRO és treballar amb el promotor de l’assaig o estudi (sigui la Fundació o un tercer), amb la finalitat de planificar, coordinar, portar a terme i supervisar en detall tots els processos involucrats en el seu desenvolupament, fent d’interlocutor entre l’investigador i altres actors de l’estudi com ara els comitès d’ètica, agències reguladores, proveïdors i hospitals participants.

Contacte:

Fundació Lluita contra les Infeccions
FLS – Research Support (CRO)
Hospital Germans Trias i Pujol
Carretera de Canyet s/n
08916 Badalona

T. (34) 934 978 414
info@fls-rs.com
www.fls-rs.com

FLS-SCIENCE – FORMACIÓ I DIVULGACIÓ

La Fundació desenvolupa des dels seus inicis una important activitat docent especialitzada per a professionals del seu àmbit. El 2017, però, es va decidir crear una plataforma que impulsés aquesta formació a nivel internacional: FLS-Science. 

FLS-Science organitza múltiples activitats d’alta qualitat i valor científic en tot tipus d’àrees mèdiques i ofereix els seus serveis de producció a tercers per a organitzar qualsevol tipus d’esdeveniment acadèmic: cursos, jornades d’actualització, congressos, simposis i altres.

Contacte:

Fundació Lluita contra les Infeccions
FLS-Science
Hospital Germans Trias i Pujol
Carretera de Canyet s/n
08916 Badalona

T. (34) 934 978 346
info@fls-science.com
www.fls-science.com